Advocatia er et nasjonalt juridisk nettverk bestående av over 150 advokater ved 14 advokatkontorer fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør.

Hvorfor Advocatia? 

Ofte vil juridiske problemstillinger omfatte flere rettsområder og flere bransjer. Faglig bredde kombinert med solid forretningsforståelse er viktig for at våre klienter skal kunne få de beste rådene.

Gjennom Advocatia har våre firmaer tilgang til den samlede kompetansen til mer enn 150 advokater. Advocatia kan dermed konkurrere med landets største advokatfirmaer når det gjelder spisskompetanse og faglig bredde. Samtidig kan firmaene i Advocatia tilby et unikt nasjonalt nettverk. Dette kommer særlig til nytte for våre klienter som driver virksomhet flere steder i landet. Advocatia kan tilby rammeavtaler til slike virksomheter med fordelaktige betingelser. Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.

I snart 20 år har Advocatia vært en nasjonal arena for faglig kompetanse. Advocatia dekker alle juridiske områder.

 

 

 

Slik fungerer Advocatias nasjonale juridiske nettverk:

I Advocatia er vi flere enn 150 advokater i åtte advokatfirmaer fordelt på 14 kontorer over hele Norge. Fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør.

Når juridiske problemstillinger omfatter flere rettsområder og flere bransjer, kan vi trekke på kompetanse i vårt nasjonale nettverk

Som klient får du tilgang til hele nettverket av kompetanse via ditt kontaktpunkt

 

 

Internasjonalt nettverk

Mange oppdrag krever i dag også innsikt i andre lands rettsregler. Advokatfirmaene i Advocatia har ett bredt internasjonalt kontaktnett, gjennom samarbeid med utenlandske advokatfirmaer og internasjonale advokatsammenslutninger. Advocatia har samarbeid med advokater i de fleste europeiske land og i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Midt-Østen.

 

 

 

Bransjer:

Finans
Fast eiendom & entreprise
Offentlig forvaltning
Olje & energi
Teknologi
Private rettsforhold
Industri & handel

 

 

Kontakt oss

Advocatia
c/o Advokatfirma Kjær
Postboks 153
N-4662 KRISTIANSAND

Telefon: +47 38 100 600
Faks: +47 38 100 601
E-post: engebretsen@advkjaer.no